Kontakt: 33 37 58 61 eller 28 85 82 25

Privat

Jeg er født i 1958 på Rigshospitalet i København. Jeg voksede op på Frederiksberg hos min mor, der var lærer. Jeg blev samfunds-sproglig student i 1978, og efter værnepligten arbejdede jeg som postarbejder i knap fem år. Jeg har tillidsmand for postarbejderne på Vesterbro - og var i nogle år organiseret på den politiske venstrefløj.

Som 27-årig søgte jeg ind på Danmarks Journalisthøjskole. Det var interessen for den politiske journalistik, der fik mig ind i faget. I 1993 blev jeg ansat på BT's Christiansborg-redaktion, hvor jeg arbejdede, indtil jeg sagde op i 2002. Jeg specialiserede mig i værdipolitikken, som der dengang ikke var mange journalister, der interesserede sig for.

Fra 2002 -2005 skrev jeg tre bøger. Processen var utrolig spændende, men det var jernhårdt. Og indtjeningen som forfatter står ikke altid mål med indsatsen!

Siden 2005 har jeg igen haft base på Christiansborg, nu for den politiske netavis Altinget.dk. Altinget har en meget mindre læserskare end BT, til gengæld er det ofte beslutningstagere, der læser stoffet. For mig er Borgen det ideelle sted at arbejde, og det er rasende interessant at finde ud af, hvad der foregår bag facaden. Det er også det rigtige sted at være, hvis man vil være med til at sætte fokus på uretfærdige eller uhensigtsmæssige dele af samfundsudviklingen.

Jeg er gift med Ingrid, som jeg også var kæreste med i gymnasiet. Vi er begge to vilde med politik og ferier i storbyer. Berlin er favoritten, men også Tallinn, Paris, Amsterdam og Krakow er fantastiske. Når vi rejser, besøger vi altid den lokale zoologiske have, hvor vi især hilser på tapirer og lamaer.

En del af fritiden bruger jeg på skak. Jeg er med i Frederiksberg Skakklub og spiller i mesterklassen. For mange har skak en total støvet klang, men spillet er perfekt til at udvikle fantasien, forbedre koncentrationen - og til at lære at identificere et problem og finde løsninger på det. Spillet skærper ens analytiske sans.

Ellers er jeg selv en stor fan af politiske biografier og politiske thrillere, som f.eks. Fædrelandet og Arkhangelsk af Robert Harris. Sindssygt spændende og intelligent underholdning.