Kontakt: 33 37 58 61 eller 28 85 82 25

Bøger

Det frontale kultursammenstød

Det frontale kultursammenstød

2002
Aschehoug
ISBN: 9788711116463

 

Uddrag af anmeldelse skrevet af Arne Hardis i Weekendavisen:
Holstein slår til uden fine fornemmelser, den forhånede elite hånes nok en gang, og bogens vigtigste pointer fremhæves i halvfed typografi. Det frontale kultursammenstød er et kampskrift. Samtidig insisterer han på en såkaldt progressiv, ikke-nationalistisk tilgang til sagen. Det er det danske folks selvbestemmelse, han propagerer. Ikke, fordi det er dansk, men fordi det er folket, og fordi det folk har indrettet sig på en måde, der er værd at forsvare, så at sige.

Fyrsten

Fyrsten

2003
Aschehoug
ISBN: 9788711116814

 

Uddrag af anmeldelse af "Fyrsten" i Berlingske skrevet af Claes Kastholm Hansen:
Det skønmaleri, Lykketoft har fået Thomas Larsen til at lave i »Lykketoft«, er langt mindre interessant end Erik Holsteins nuancerede portræt. Her er Lykketoft i nogenlunde hel figur, på godt og ondt. Det kan Lykketoft nok ikke lide. Men han burde være stolt. For her træder en personlighed frem, som man kan være uenig med, men ikke undgå at respektere, en magtens ingeniør, der vil mere med magten end sig selv.

Uddrag af anmeldelse af "Fyrsten" skrevet af David Trads i Information:
Det er et for primitivt billede, som Holstein giver – måske et udslag af hans tid som politisk medarbejder på BT.

Jelved : en politisk biografi

Jelved : en politisk biografi

2005
People's Press
ISBN: 9788791693526

 

Uddrag af anmeldelse skrevet af Per Michael Jespersen i Politiken:
Uanset om man er enig i kritikken eller er på Jelveds hold, giver Holsteins politiske biografi et interessant og kvalificeret indblik i en af de væsentligste konfliktlinjer i dansk politik netop nu.